Andera & Hestia-Maastricht

Hestia-Maastricht staat bij zijn klanten bekend als de specialist in antieke keramische motief vloertegels. Maar sinds 2005 is Hestia-Maastricht samen gaan werken met het moeder bedrijf Andera Maastricht.

Ook hebben Andera-Maastricht & Hestia-Maastricht een showroom waar onze klanten niet alleen de antieke motief vloertegels en antieke radiatoren kunnen bezichtigen maar ook antieke marmeren schouwen, antieke haardplaten, antiek glas in lood en antiek curiosa

Andera-Maastricht is al 20 jaar aktief in de restauratie en verkoop van antieke gietijzeren design radiatoren. En heeft Andera Maastricht een diepgaand assortiment van ruim 80 verschillende modellen van de antieke radiatoren.Zo vindt u bij Andera-Maastricht Antieke radiatoren vanaf 40 cm hoog t/m 130 cm hoog.

En heeft u keuze uit de antieke strakke radiatoren, antieke Art-deco radiatoren, antieke Jugendstil radiatoren & antieke Rococo radiatoren. Ook heeft Andera Maastricht een uniek aanbod in speciale radiatoren zoals: antieke wand radiatoren, antieke ronde radiatoren, antieke keramische radiatoren en antieke zuilen radiatoren

Ook kan Andera-Maastricht de kranen voor de antieke radiatoren leveren. En heeft Andera-Maastricht zelfs zijn eigen antieke radiator kraan gemaakt de Andera kraan.

Andera-Maastricht:  berekend ook het wattage dat u nodig heeft in de betreffende ruimte en kan zo het aantal leden berekenen van de antieke radiatoren. Zo heeft u nooit onder of over capaciteit.

Andera-Maastricht: geeft garantie op de door hun gerestaureerde antieke gietijzeren radiatoren. Dit staat vermeld op een garantie certificaat en aan de antieke radiator komt ook een tinnen garantie label te hangen.  En kan Andera-Maastricht de Antieke radiator af leveren in iedere gewenste ral kleur of natuurlijk in de eigen kleuren van Andera het Andera zwart of het Andera brons.

Andera & Hestia-Maastricht Home Andera Maastricht is gespecaliseerd in de restauratie van antieke gietijzeren design radiatoren