Antieke vloeren

Welkom bij Hestia Maastricht
Hestia Maastricht is uw specialist voor antieke bouwmaterialen die vakkundig en in de originele staat gerestaureerd zijn. Wij kunnen een breed assortiment voeren waaronder, antieke schouwen, haardplaten en vloeren uit de stijlperiodes Art Deco en Louis XVI..

Antieke Vloeren
Uw vloer is voor een groot deel bepalend voor de uitstraling van uw kamer. Dit is altijd al geweest en daarom dat Hestia Maastricht beschikt over een breed aanbod aan antieke keramische en beton tegel vloeren. In prachtige kleuren en motieven of strak, de keus is aan u.

Schouwen
Één van onze specialiteiten is het vakkundig restaureren van antieke schouwen en in oude staat terugbrengen van de prachtige schouwen. U kunt onze schouwen bekijken in onze showroom, maar u kunt de foto’s bekijken op de website.

Vuurplaten
Na de restauratie zijn de haardplaten van Hestia Maastricht niet enkel een lust voor het oog, maar ook functioneel zijn ze prima te gebruiken. Ook bij onze haardplaten kunnen we leveren uit verscheidende stijlperiodes, waaronder Art Deco en Louis XVI.

Meer informatie
Voor aanvullende informatie bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom in Maastricht, maar u kunt natuurlijk ook een kijkje nemen verder op onze website.